1
PREMIUM
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
KONKURS PUNE!
Kompania Lesna sh.p.k. shpall konkurs për vende të lira të punës, andaj edhe kandidatët ideal duhet të përgjigjen vlerave të përgjithshme të kompanisë, të kenë aftësi të mira të komunikimit, të jenë energjikë dhe të kenë etikë të lartë në punë.
POZITAT:
Menaxher/e i/e Shitjës - 1 Pozitë
Kriteret:
  • Njohuri në fushen e Arkitektures: Preferohet që kandidati të ketë njohuri në arkitekturë, dizajn, inxhinieri ndërtimi ose fusha të ngjashme. Kjo i jep një kuptim të thellë të nevojave arkitektonike të klientëve dhe mundëson një komunikim më të mirë me ata.
  • Aftësi të Shkëlqyera të Komunikimit: Menaxheri i shitjeve duhet të ketë aftësi të shkëlqyera të komunikimit për të ndërtuar marrëdhëniet me klientët dhe për të kuptuar nevojat e tyre të specifika.
  • Eksperiencë në Shitje: Kandidati duhet të ketë një përvojë të vlefshme në menaxhimin e shitjeve, përpara preferohet në sektorin e prodhimit të materialeve të ndërtimit.
  • Përvojë pune (Minimumi 2 vjet)
  • Aftësi Menaxhimi: Kandidati duhet të ketë aftësi të mira menaxheriale për të koordinuar ekipin e shitjeve, për të planifikuar dhe për të monitoruar veprimtaritë e shitjes.
  • Fleksibilitet: Në një industri të ndryshueshme si prodhimi i dyerve, dritareve dhe laminatit, fleksibiliteti është thelbësor. Kandidati duhet të jetë i gatshëm për të përballuar sfidat dhe për të pranuar ndryshimet.

Shitëse - 3 Pozita
Kriteret:
  • Aftësi të shkëlqyera të komunikimit: Shitëset duhet të kenë aftësi të shkëlqyera të komunikimit për të komunikuar me klientët në mënyrë efektive dhe miqësore. Kjo përfshin aftësinë për të dëgjuar kërkesat e klientëve dhe për të ofruar zgjidhje të përshtatshme.
  • Profesionalizëm: Shitëset duhet të jenë të sjellshme dhe të sjellin një nivel të lartë të profesionalizmit në të gjitha marrëdhëniet me klientët. Kjo përfshin veshjen dhe sjelljen e tyre në showroom, si dhe mënyrën e tyre të komunikimit.
  • Aftësi për të punuar në një ekip: Shitëset duhet të jenë të afta për të punuar në një ekip dhe për të bashkëpunuar me kolegët e tyre për të siguruar një përvojë të shkëlqyeshme për klientët.
  • Energji dhe entuziazëm: Energjia pozitive dhe entuziazmi mund të jenë thelbësore për të tërhequr dhe për të mbajtur vëmendjen e klientëve. Shitëset duhet të jenë të gatshme për të përballuar sfidat dhe për të ofruar një përvojë të këndshme për klientët.
Kandidatët e interesuar mund të na dërgojnë CV-të dhe portofolin e punimeve në info@lesna.net
 

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 16/04/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet