1

Menaxher i Shitjes, Agjent i Shitjes me Shumicë, Elektricist, Shitës/e në Showroom (2)

Ruaj
Bcreative
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

B Creative kompani me pervoje shumevjecare ne lemine e ndricimit per shtepi, restorante, hotele dhe objekte afariste me produktet e veta dhe perfaqsuese e Philips Lighting, Luceplan, Viokef, Vimar, Onelight, Novaluce, Smart lighting etj, shpall konkurs per keto vende te lira pune:

  1. Menaxher I shitjes
  2. Agjent i shitjes me shumice
  3. Shites/e ne showroom (2) pozita
  4. Elektricist (1) pozite

Kandidatet potencial duhet ti plotesojne keto kushte:

  • Te kete te kryer se paku shkollen e mesme – fakulteti eshte perparesi
  • Pervoja e mehershme ne shitje ne lemine e produkteve elektrike, enterierit eshte perparesi Pervoje te mehershme ne shitje
  • Te jete komunikues/e gjate punes me kliente Te kete aftesi te mira organizative
  • Njohja e gjuhes angleze (shkrim, lexim) eshte perparesi Njohja e programeve kompjuterike MS Office

Perfitimet:

Page konkuruese + stimulim shitjeje Ambient I pershtatshem I punes

Mundesi zhvillimi dhe avancimi professional

Te interesuarit te dergojne CV e tyre permes emailit: shitja@bcreative-ks.com

Vetem kandidatet e suksesshem do te kontaktohen.

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 16/04/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet