1

Ekpert/e - Zhvillimi i një programi trajnimi të përshtatur për të përmirësuar ekspertizën e Institucionit të Avokatit të Popullit të Kosovës në hartimin e projekteve për projektet e financuara nga BE-ja

Ruaj
Grupi për Studime Juridike dhe Politike
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

 

 

 

Kategoria Menaxhment
Skadon 05/04/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet