1

Ekspert/e - Ekspertizë për zhvillimin e hulumtimit gjithëpërfshirës për të vlerësuar ndikimin e teknologjive të inteligjencës artificiale (AI) në të drejtat e njeriut

Ruaj
Grupi për Studime Juridike dhe Politike
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

 

 

Kategoria Edukim, Shkencë & Hulumtim
Skadon 05/04/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet