1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Migros Group SH.P.K. është kompani lidere që bën distribuimin e brendeve më të njohura botërore. Bashkëpunimi me brendet që përfaqësojmë ka dëshmuar qasjen tonë të suksesshme në tregun kosovar dhe më gjerë. Me zgjerimin e kompanisë, po rritet edhe ekipa jonë komerciale dhe dëshirojmë që të na bashkangjiten në rrugëtimin tonë persona dinamik, ambicioz dhe inovator.

Shpallim konkurs për:

UDHËHEQËS/E I/E DEPARTAMENTIT TË PROMOCIONIT

Përgjegjësitë kryesore:

 • Është përgjegjës për monitorimin e promocionit;
 • Përcjellë aktivitetet konkuruese në treg;
 • Siguron mbëshetje për ekipën e punës (promocionit);
 • Mbanë evidencë të saktë për ekipën e tij punuese;
 • Raporton në mënyrë të vazhdushme për punën e tij/saj..

Kushtet e përgjithëshme:

 • Shkollim i lartë;
 • Eksperiencë të ngjashme të punës;
 • Njohohës i mirë i terrenit;
 • Aftësi të shkëlqyeshme komunikimi;
 • Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur dhe në grup;
 • Patent shofer.

Procedura e Aplikimit:

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV dhe dokumentet e tjera përcjellëse në e-mail adresën:

hr@migros-group.com

Tek subjekti te CEKET POZITA për të cilën aplikoni, në të kundërtën aplikacionet ku nuk është cekur pozita janë të pavlefshme. Konkursi mbetet i hapur 30 ditë nga data e publikimit.

Migros Group

Zona industriale 4, 12000

Prishtinë, Kosovë

Kategoria Marketing, Reklamim & PR
Skadon 13/04/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet