1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Vend i lirë pune: Punonjës në Depo

Lokacioni: Pejë

Përgjegjësitë: 

 • Të bëjë ngarkimin/shkarkimin e mallrave edhe të bëjë regjistrimin e tyre në depo,
 • Të bëjë pranimin e porosive,
 • Të bëjë përgatitjen për daljen e mallit nga depo dhe organizimin e liferimit të mallit,
 • Të mirret me mallin e importuar, gjendjen fizike, kontrollin e kualitetit dhe sasisë,
 • Të kujdeset për mirëmbajtjen e vendit te punës,
 • Detyra te tjera te përcaktuara nga mbikqyresi direkt që nderlidhen me punen.

Kualifikimet:

 • Te ketë te kryer shkollimin e mesëm,
 • Kandidati duhet të ketë minimum 1 vit përvojë pune si deposit apo punë të ngjashme,
 • Të ketë shkathtësi organizative dhe të menaxhimit të kohës,
 • Patentë shoferi valide,
 • Të jetë fleksibil në orarin e caktuar.

Të interesuarit mund të aplikojnë duke klikuar në Butonin "APLIKO KËTU ". 

Vetëm kandidatët që do të përzgjidhen në listë të ngushtë do të kontaktohen.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 14/04/24 (3 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Pejë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet