1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Shpallje për Konkurs Pune
 
Pozita: Teknik Terreni
Lokacioni: Malishevë-Kijeve
Nr i pozitave:12
 
Detyrat dhe Përgjegjësitë:
  • Kryerja e shtrirjes së rrjetit kabllore në zonën e përcaktuar.
  • Realizimi i kyçjes së klientëve në mënyrë efikase dhe miqësore.
  • Mirembajtja e klientëve dhe zgjidhja e çështjeve teknike me profesionalizëm.
Kualifikimet dhe Kushtet:
  • Patent shofer (kategoria "B").
  • Përfundimi i shkollimit të mesëm.
  • Aftësi për punë në grup dhe individuale.
  • Aftësi komunikimi dhe shërbimi ndaj klientëve.
  • Përvojë pune në fushën e shtrirjes së rrjetit kabllore do të ishte një avantazh.

Paga: 450-600EUR bruto

Aplikimi:
Të gjithë kandidatët të cilët plotësojnë kriteret e lartpërmendura janë të ftuar të dërgojnë CV-në e tyre përmes butonit "Apliko Këtu" ose  e-mailit në adresën: arbana.hajdini@skynet-ks.com apo edhe fizikisht në zyrën tonë në Drenas. Subjekti i e-mailit duhet të përfshijë pozitën për të cilën aplikohet.
 
Afati i Aplikimit:
Afati i fundit për aplikim është 15.04.2024. Pas kësaj date, nuk do të merren më parasysh aplikimet.
Procesi i Selekcionit:
Kandidatët e përzgjedhur do të ftohen për një intervistë personale dhe provë praktike. Faza e dytë e rekrutimit do të përfshijë vlerësimin e thellë të aftësive teknike dhe komunikuese të kandidatëve.
 
SkyNet është një punëdhënës i barabartë dhe inkurajon të gjitha aplikacionet e kualifikuar. Ju faleminderit për interesimin tuaj në punësimin me ne!

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Kategoria Telekomunikim
Skadon 12/04/24 (1 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Malishevë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet