1
PREMIUM

Shitës/e (2)

Ruaj
Schafer
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Konkurs

Shitëse(2 pozita)

Albi Mall - Prishtinë

Detyrat dhe përgjegjësit:                                                                          

 • Përmbushje të kërkesave ndaj klientave                                      
 • -Raporton problemet e ndryshme tek menaxhmenti                  
 • -Renditja e mallit në lokal sipas rregullave                            
 • Komunikimi i  vazhdueshëm me klientin                                

Kualifikimi:          

 • Shkollimi i mesëm
 • Përvoja e punës
 • Njohuri të gjuhës angleze(avantazh)
 • Të jetë fleksibil në punë ekipore

Aftësit e nevojshme për këtë konkus janë:                                           

 • Aftësi të shkëlqyera në prezentim                                                       
 • Fleksibil në orar të punës                                                                      
 • Aftësi komunikuese dhe kreativitet të ndryshme brenda kompanisë.

Ne ofrojmë:

Zhvillim profesional për të rritur aftësit dhe kompetencat e punonjësve, si dhe aktivitete.

Mënyra e aplikimit:

Aplikimi të bëhet përmes butonit 'Apliko Këtu' ose e-mailit (a.hajdari@magmahouse.com)

Dokumentet e nevojshjme:CV,Dëshmi mbi shkollimin ,Çertifkatat tjera apo trajnimet (përparsi)

Nr kontaktues:044-139-122

Kategoria
Skadon (Skadon: SOT)
Orari
Lokacioni
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet