1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

K O N K U R S

Pozita: 

 1. Asistente Administrative/Financiare

Lokacioni: Prishtinë

Detyrat kryesore & Përgjegjësitë:                                                                                                                                   

 • Mirëmban dhe përcjell punët administrative
 • Mbajtja e evidencës për të gjitha pagesat e kryera
 • Futja e të dhënave ne program, regjistrimi i blerjeve dhe shitjeve
 • Përgaditje për tendere,                                                             

Kualifikimi dhe përvoja:

 • Te kete shkollim në fushen e ekonomisë 
 • Njohuri të mira të paketës MS Office
 • Njohja e programeve te kontabilitetit do të jetë përparësi
 • Etikë pune dhe përpikmëri;                                                                                                    

Përparësi kanë:                                                                                                                            

 • Eksperiencë pune në fushë të njejtë;                                                                                              
 • Personat të cilët kanë aftësi të mira menaxhuese;

Të interesuarit mund të aplikojnë duke derguar CV-ne emailin elektrikamonti@gmail.com

Kategoria Ekonomi, Financë, Kontabilitet
Skadon 12/04/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet