1
PREMIUM
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS

Kompania Athelte Class hap konkurs pune për:

 • Shitës/s

Lokacioni: Prishtinë

Orari: Full-Time

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Ofrimi i një shërbimi cilësor, profesional dhe të kënaqshëm te klientët;
 • Të kryen prezanitimin e produkteve tek klientët e dyqanit;
 • Informon klientët për koleksionet e reja dhe përshtat nevojat e klientit sipas koleksioneve të markës;
 • Vendos artikujt në dyqan sipas masave dhe rregullave të brendit;
 • Merret me zëvendsimin e artikujve që mungojnë në dyqan;
 • Kujdeset që dhoma e provës dhe ambientet e dyqanit të janë te rregulluara dhe të pastërta;
 • Mbanë përgjegjësi për mallin që ka në dyqan.

Kërkesat për këtë pozicion janë:

 • Të ketë përfunduar shkollën e mesme.
 • Të zotërojë mirë gjuhën Angleze 
 • Mosha e preferuar 18-24

Mënyra Aplikimit:

Të gjithë kandidatët e interesuar të aplikojnë përmes butonit 'Apliko Këtu’

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 12/04/24 (1 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet