1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS

Shoqeria Caribbean Trade kerkon te punesoje shitese me kualifikimet dhe kerkesat si me
poshte:

Aftësitë dhe kualifikimet:

  • Aftësi të mira komunikuese, korrektësi dhe shkathtësi;
  • Të kenë eksperiencë në shitje;
  • Të përdorë lehtësisht programet bazë kompjuterike;

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Maksimizon shitjet e produkteve duke u treguar klienteve për produktet dhe bënë sugjerime
  •  Mirëpret klientët në dyqan dhe ju përgjigjet pyetjeve të tyre

Ne ofrojmë për punonjësit tanë: 

  • Pagesë konkuruese
  • Bonuse në varësi të performances
  • Kontratë pune te rregullt

Personat e interesuar duhet të dërgojnë CV-n me foto në adresën e email-it:
kosovapunesim@gmail.com

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 13/04/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet