1
PREMIUM PLUS
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

 OJQ “Fshati Ndërkombëtar”

“Fshati Ndërkombëtar” është lagje e përbërë nga shtëpitë individuale banimi me jetesë në komunitet.

Aktiviteti kryesor apo qëllimi i lagjes është mirëmbajtja e hapësirave të përbashkëta dhe mirëmbajtja e jetesës në komunitet.

Pozita: Punëtor Mirëmbajtës – 3 vende

Pershkrimi i punës

Do të jetë përgjegjës për kryerjen e punëve, dukë përfshirë por jo kufizuar:

  • Bënë pastrimin dhe mirëmbajtjen e rrugëve dhe trotuareve dhe instalimeve ne sezonin veror dhe dimëror me pajisje përcjellëse,
  • Bartja e mbeturinave nga shtëpitë dhe hapësirat e përbashkëta për në pikën grumbulluese të mbeturinave,
  • Kujdeset për mirëmbajtjen e gjelbërimit në hapësirat e përbashkëta,
  • Kujdeset për mirëmbajtjen dhe pastërtinë e qendrës rekreative,

Kualifikimi

  • Preferohet të ketë të përfunduar së paku shkollën e mesme ose përvojë kualifikuese.
  • Gatishmëri për te mësuar dhe zhvilluar.

Të aplikohet:

Ju lutemi dërgoni aplikacionet/CV-të, referencat dhe/apo çdo dokument tjetër që ndihmon në vlerësimin tuaj lidhur me këtë vend pune, të mbyllura në zarfë, në adresen: Lagja “Fshati Ndërkombëtar” – Veternik, Prishtinë ose përmes email: info@fshati.org

 

Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 11/04/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet