1
PREMIUM

Merchandiser/e (2) (Prishtinë, Prizren), Komercialist/e

Ruaj
Butterfly
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

butterfly.kosova@gmail.com

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 10/04/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë, Prizren
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet