1
PREMIUM

Kuzhinier/e, Pastiçer/e, Pjatalarës/e, Kamarier/e

Ruaj
Hotel International Prishtina
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Hotel International Prishtina & Spa është një hotel me 5 yje I tipit “Biznes Class Hotel” me të gjitha kushtet qe nevojiten për këtë lloj të hotelerisë, duke përfshi dhomat komode, restaurantet dhe baret, spa center me pishinë të brendshme si dhe  sallat e konferencave dhe organizimeve te ngjashme.

Hotel International Prishtina & SPA shpall konkurs:

Pozita e hapur : 1 Kuzhinier/e (M/F)

Aftësitë e kërkuara:

 • Përvojë pune si kuzhinier/e
 • Njohuri rreth punës
 • Do të konsiderohet perparësi shkollimi apo diploma si Kuzhinier

Pozita e hapur : 1 Pastiqier/e (M/F)

Aftësitë e kërkuara:

 • Përvojë pune si pastiqier/e
 • Njohuri rreth punës

Pozita e hapur : 1 Pjatalarës/e (M/F)

Aftësitë e kërkuara:

 • Për këtë pozitë nuk kërkohet pervoje pune

Pozita e hapur : 1 Kamarier/e (M/F)

Aftësitë e kërkuara:

 • Njohja e gjuhës angleze e preferueshme
 • Pervoja e punës si kamarier konsiderohet përparësi

Nga të gjithë aplikuesit kërkohet:

 • Të këtë paraqitje profesionale
 • Të këtë aftësi të punës në grup
 • I/E motivuar për punë

Ne ofrojmë kushte të mira të punës në një ambient shumë të përshtashem, nese dhe ti dëshiron të jesh pjesë e stafit tonë, na kontakto 😊

Në email: info@hotelinternationalprishtina.com

Ose ne numrin: 038 600 222

Me respekt

Hotel International Prishtina & SPA

 

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 10/04/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet