1
PREMIUM PLUS
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
KONKURS PUNE PËR 5X AGJENT TË SHITJES! 
BOND Investment po kërkon individë të përkushtuar për t'iu bashkuar ekipit tonë dhe për të luajtur një rol kyç në formësimin e së ardhmes së pasurive të patundshme!
Detyrat dhe përgjegjësitë:
  • Komunikimi në mënyrë efektive me klientët, duke kuptuar nevojat specifike teknike, buxhetin dhe kufizimet e gjeografike.
  • Të këshillojë blerësit dhe shitësit për strategjitë efektive të çmimeve në përputhje me qëllimet e investimit të BOND.
  • Të raportojë progresin e shitjeve në përputhje me objektivat e BOND.
  • Negocimi dhe përgatitja e dokumentacionit për shitjen ose dhënien me qira të pronave.
  • Punë në terren për të siguruar oferta për prona të ndryshme për shitje ose qira (shtëpi, banesa apo objekte afariste).
Aplikimi:
Dërgoni CV-në tuaj përmes butonit "Apliko Këtu" ose në thebondrealestate@gmail.com
Kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë do të kenë mundësinë për një intervistë në zyrat e BOND, ku edhe do të ofrohen informata më të detajuara për vendin e punës.
 
 

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 09/04/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet