1

Punëtore në Departamentin e Konfeksionit (15)

Ruaj
TexCo SH.P.K
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

15 VENDE TË LIRA PUNE – Kompani e Tekstilit

TexCo është fabrikë e tekstilit e cila merret me prodhimin e veshjeve me orientim ekskluziv në eksport, me lokacion në Shkabaj/Obiliq, shpallë konkurs për plotësimin e vendeve të lira të punës, si vijon:

  • Punëtore në departamentin e Konfeksionit (15)

Kushtet dhe kriteret:

  • Personat që i përshtaten më shumë natyrës së kësaj pune janë gratë nën moshën 30 vjeçare të cilat nuk kanë probleme me të pamurit.
  • Shkallë të lartë të vetëiniciativës.
  • Nuk kërkohet përvojë pune paraprake.

Të interesuarat mund të na kontaktojnë në numrin e telefonit +383 49 127 433 ose të vijnë fizikisht në hapësirat e TexCo - Knitwear Factory.

Shënim: Aplikimet kanë filluar dhe konkursi mbetet i hapur deri më 09.04.2024

Adresa: Rr. “Gjegj Fishta”, Magj. Pr-Mit, km3, Shkabaj/Obiliq
E-mail: mevlutademaj@gmail.com
Tel: +383 49 127 433

Kategoria Tekstil, Lëkurë, Industri Veshëmbathjeje
Skadon 09/04/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Kastriot
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet