1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Zyra Ndërkombëtare e Përkthimeve & Stars Travel është në kërkim të një punëtori/e të kualifikuar për të mbajtur rolin e asistent/es për përkthimin, leximin, modifikimit dhe rishikimit të materialeve të përkthyera për të pasqyruar me saktësi gjuhën e synuar.

Në të njëjtën kohë, si Agjent/e Turizmi:, duke përfshirë organizimin e pushimeve, rregullimin e dokumentacionit, sigurimin shëndetësor, caktimin e termineve në ambasadë, rezervimin e hoteleve, fotografitë biometrike, kopjim, skanim, dhe të tjera.

Kërkesat për këtë pozicion përfshijnë njohjen e mirë të kompjuterit, aftësinë për komunikim efektiv me palët, njohjen e gjuhës së huaj, dhe shkathtësitë e nevojshme për të përmbushur detyrat e punës me përgjegjësi dhe profesionalizëm.

Mënyra e aplikimit:

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes kontakteve më poshtë:

Email: stars.travel2@hotmail.com
Nr.: 045516516


Instagram: starstravel__

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet