Shell Kosovo

Menaxher i Rrjetit të Restauranteve

	 	 

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË

 • PLANIFIKIMI I DETYRAVE DHE PËRGJEGJËSIVE NË VENDIN E PUNËS,
 • MENAXHIMI I PUNËVE DHE PERSONELIT NË GJITHË RRJETIN E RESTAURANEVE,
 • MENAXHIMIN E RUAJTJËS DHE RRITJËS SË SHITJEVE TË PRODUKTEVE TË RESTAURANEVE,
 • MENAXHIMIN E ARRITJEVE TË SYNIMEVE DHE QËLLIMEVE PËR RRJETIN E RESTAURANEVE,
 • ORGANIZON FURNIZIMIN  E RESTAURANEVE  ME PRODUKTE TË NEVOJSHËM PËR SHITJE,
 • KONTROLLIN E CILSIT E USHQIMMEVE ,SHERBIMEVE DHE PUNËN E MENAXHERAVE TË RESTAURANEVE
 • MAKSIMIZON RENTABILITETIN DUKE SIGURUAR KONTROLLIN E PUNËS ,MONITORIMIN E SAKTËSISË NË PUNË,
 • MIRËMBAN AMBIJENTIN DUKE KONTROLLUAR PASTERTINË, CILËSINË E SHËRBIMËEVE DHE MONITORIMIN E PËRGJITHSHËM NË PUNË,
 • PËRMIRËSON DHE NGRITË REPUTACIONIN E DEPARTAMENTIT,DUKE PRANUAR VËREJTJET NË PUNË PËR PËRMBUSHJEN E KËRKESAVE TË REJA DHE TË NDRYSHME, DUKE EKSPLORUAR MUNDËSITË PËR TË SHTUAR VLERËN E ARRITJEVE TË PUNËS , 
 • PËRPILIMI I RAPORTEVE TË PUNËS DHE RAPORTIMI I TYRE TE MENAXHMENTI I LARTË,
 • RUAJTJA E RAPORTEVE KOLEGIALE ME DEPARTAMENTET DHE SEKTORË E TJERA TË KOMOANISË.

KUALIFIKIMET DHE KRITERET E NEVOJSHME

 • MENAXHIMI I NJERËZËVE, PLANIFIKIMI, NGRITJA E PUNËS NËGRUP, DHËNJA E INFORMATAVE KTHYESE, SHËRBIMI NDAJ KLIENTIT, ZHVILLIMI I BUXHETEVE,VETË-MOTIVIM,ZGJIDHJA E KONFLIKTIT,KOMUNIKIM TRANSPARENT,
 • SHKOLLIMI I LARTË PËR HOTELERI, TREGTI ,EKONOMI,MENAXHMENT GRADA BACHELOR,PËRPARSI ME MASTER,
 • NJOHJA SHUMË E MIRË  E PUNËS  ME KOMPJUTER,
 • NJOHJA  E GJUHËS ANGLEZE E DOMOZDOSHME,
 • PATENT SHOFER KATEGORIA-B,
 • PËRVOJË PUNE NË HOTELERI, MINIMUM 3 VJEÇARE.

APLIKIMI DUHET TË BËHET  VETËM ONLINE DUKE DËRGUAR:

CV-NË TUAJ ME FOTO PËRMES  E-MAIL ADRESËS: hr.shell.rks@gmail.com

NË SUBJEKT LE TË SHËNOHET POZITA PËR TË CILËN APLIKONI.

INFORMATA SHTESE PREJ ORES 8.00-17.00 NE ,TEL:+38649940014

TAGS:  Shell Kosova, PrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1184
Kategoria Menaxhment
Skadon 2 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC