1

Rrobaqepëse, Shitëse në Showroom

Ruaj
Luanda Bunjaku
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

LUANDA BUNJAKU shpallë konkurs pune për pozitat:

 1. Rrobaqepëse
 2. Shitëse në showroom

Luanda Bunjaku është kompani e dizajnit të modes që merret me prodhimin e veshjeve për femra.
Gjindemi në Prishtinë, Rruga Jakov Xoxa- Mati 1

Detyrat dhe përgjegjësitë per poziten Rrobaqepse:

 • Qepja e fustanave
 • Qepja e rruzave me dorë
 • Duhet te kete njohuri te mire te punes me makine.
 • Te jete e shkathte dhe te bashkpunoj ne çdo moment me koleget e punes.

Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitën Asistente e Shitjes

 • Shërbimi i klientit në showroom dhe të kuptuarit të nevojave dhe kërkesave të tyre
 • Të ndihmoj dhe ta këshilloj klientin në lidhje me përzgjedhjen e produkteve
 • Vendosja e produkteve në kukulla dhe ri-rregullimi i tyre në baza ditore
 • Regjistrimi i shitjeve në programin Pro-Data.

Kriteret:

 • Të ketë eksperience paraprake në këtë fushë.
 • Të ketë aftësi të punoj në kolektiv.

Të gjithë të interesuarat mund të aplikojnë përmes email-it sales@luandabunjaku.com duke na derguar një CV apo përmes numrit kontaktues 049-949-111 (Viber apo Whatssap)

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet