1
PREMIUM
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Apliko dhe bëhu pjesë e një ekipe dhe ambienti të shkëlqyer pune.
 
KASTRATI Pharmacy në Prishtinë
Farmaciste (F)
Teknike e farmacisë (F)

KASTRATI Pharmacy në Pejë
Farmaciste (F)
 
Kriteret për farmaciste:
 • Të keni diplomë universitare në drejtimin farmaci dhe licensë të punës për farmaciste.
 • Përvoja e mëhershme e nevojshme.
Kriteret për teknike të farmacisë:
 • Të keni diplomë parauniversitare nga shkolla e mjeksisë në drejtimin farmaci dhe licensë të punës për teknike të farmacisë.
 • Përvoja e mëhershme e preferuar.
Çka ofrojmë ne:
 • Ambient dhe ekip të shkëlqyer pune.
 • 2 ditë pushim javor.
 • 20 ditë pushim vjetor me pagesë & pushim mjekësor.
 • 3% bonus në shitje për produkt magjistral.
 • 3% bonus në shitje për produkt (në më shumë se 700 produkte).
 • 5% bonus të pagës për vijueshmëri të rregullt.
 • 10% bonus të pagës në arritje të targetit mujor.
 
Apliko duke dërguar CV-në  përmes butonit 'Apliko Këtu' ose në e-mailin: pharmacy@kastratigroup.com
+38349752779

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet