1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania AZTECH është lider në fushën e shitjes me pakicë dhe shumicë në lëminë e artikujve të elektronikës në tregun Kosovar.

AZTECH zhvillon aktivitetin e saj në qytete të ndryshme të Kosovës.

Për arsyeje të rritjes së kompanisë jemi duke kërkuar kandidat të kualifikuar dhe profesional, për pozitën:

Animator/e Dizjaner Grafik

Detyrat dhe përgjegjësitë

 • Krijimi i videove/animacioneve tërheqëse për materiale të ndryshme marketingu. Këto materiale, ndër të tjera, mund të jenë postime në rrjete sociale, materiale promovuese , videoreels etj.;
 • Të jeni të informuar mbi trendet dhe stilet më të fundit dhe më efektive të video/animacionit për marketing;
 • Të jeni të vëmendshëm ndaj afateve kohore (deadlines);
 • Të jeni të kujdesshëm ndaj detajeve;
 • Të jeni bashkëpunues dhe të jeni në gjendje të ofroni dhe pranoni koncepte, ide, komente dhe sygjerime.
 • Bashkëpunon me stafin për ideimin dhe krijimin e dizajneve të marketingut,
 • Përgatit materiale për postime dhe për oferta në formatin e rrjeteve sociale,
 • Përshtat dizajnet sipas llojit të materialit të kërkuar,

Kualifikime të Kërkuara për Punë:

 • Preferohet 1+ vite përvojë profesionale në dizajn grafik / video editim / animacion,
 • Njohuri në programet: After Effect, Adobe Premiere Pro, Photoshop, Illustrator; etj
 • Në aplikim dergo Portfolio ose një pjesë të punës tuaj që demonstron aftësitë dhe kreativitetin tuaj;
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe bashkëpunimi.
 • Aftësi për të punuar në mënyrë të pavarur dhe në një mjedis ekipor.
 • Ide kreative për krijimin e videove të stileve të ndryshme
 • Propozon dhe implementon ide kreative

Ne ofrojmë:

 • Pagë konkurruese;
 • Sigurim shëndetsor;
 • Ambient dinamik të punës me fuqinë e kompanisë lider në tregun kosovar;
 • Mundësi reale të zhvillimit profesional;
 • Njohje të teknologjive sipas trendëve të zhvillimit.

Informata shtesë:

 • Të gjithë të interesuarit mund ta dërgojnë CV-në e tyre në: puna@aztech-ks.com
 • Ju lutem e shënoni në subjekt se për cilin lokacion aplikoni.
 • Afati për aplikim deri me datë: 06.04.2024
 • Vetëm kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë do të kontaktohen.

Kategoria Marketing, Reklamim & PR
Skadon 06/04/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet