1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania AZTECH është lider në fushën e shitjes me pakicë dhe shumicë në lëminë e artikujve të elektronikës në tregun Kosovar.

AZTECH zhvillon aktivitetin e saj në qytete të ndryshme të Kosovës. Për arsyeje të rritjes së kompanisë jemi duke kërkuar kandidat të kualifikuar dhe profesional, për poziten:

KOORDINATOR NE SERVIS

Lokacioni: Mazgit

Përgjegjësitë:

 • Koordinimin e punëve në servis;
 • Koordinimin e punëve me serviset tjera të autorizuara brenda dhe jashtë vendit;
 • Pergaditja e raporteve te rregullta ditore, mujore;
 • Pergaditja e raportit te terrenit dhe mbarvajtje e rregullt;
 • Mbarvajtja e rasteve ne baza ditore;
 • Pranimi dhe dorezimi i produkteve.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Së paku 1 (një) vite përvojë pune relevante;
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese;
 • Njohja e gjuhës angleze është e preferueshme;
 • Të ketë aftësi të mira të punës në kompjuter;
 • Të ketë leje të vozitjes të kategorisë B.

Ne ofrojmë:

 • Pagë konkurruese;
 • Sigurim shëndetsor;
 • Ambient dinamik të punës me fuqinë e kompanisë lider në tregun kosovar;
 • Mundësi reale të zhvillimit profesional;
 • Njohje të teknologjive sipas trendëve të zhvillimit.

Informata shtesë:

 • Të gjithë të interesuarit mund ta dërgojnë CV-në e tyre në:

puna@aztech-ks.com duke e shënuar në subjekt se për cilen pozitë aplikoni.

 • Afati për aplikim deri me datë: 05.04.2024
 • Vetëm kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë do të kontaktohen.

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet