1
PREMIUM

Agjent/e te shitjes (18), Telefoniste (3)

Ruaj
Fresh Air
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania Gjermane "FRESH AIR " ofron pozite pune per 18 Agjent/e te shitjes ne teren PART TIME, dhe 3 telefoniste ne zyre ne gjuhen Shqipe.

Kushtet të cilat duhet plotësuar për pozitën Agjent/e e shitjes :

 • Përparësi kan qiftet ( femër, mashkull, shoqe, shok, burrë,grua)
 • I/e pajisur me patent shofer kategoria B
 • Të ketë veturë në shfrytëzim 
 • Shpenzimet mbulohen nga kompania

Kompania jonë ofron kushte shumë të mira pune :

 • Kontrat e Punes Sipas ligjit ne fuqi te Republikes se Kosoves 
 • Trusti Pensional e Paguar nga Kompanija 
 • Paga 550 €uro + ( për vetëm 3 orë në ditë punë )
 • Orari I punës 18:00 – 21:00
 • Udhëtime jashtë vendit gjdo 6 muaj 
 • Trajnime për punë dhe biznes falas
 • Certifikim pas trajnimeve ( të njohura ndërkombëtarisht )
 • Mundësi pune edhe në shtetet e bashkimit Europian

Mund të na kontaktoni nga ora 10:00-18:00            Nr tel: +383 49 645 762

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes kësaj e-mail: freshair088@gmail.com

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 05/04/24 (Ka skaduar!)
Orari Part Time
Lokacioni Gjilan
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet