1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Tax Advisors LLC, është kompani që ofron shërbime të konsulencës tatimore dhe kontabiliteti dhe përbëhet nga një ekip profesionistësh të çertifkuar.
Ne jemi në kërkim të një Teknike të Kontabilitet e gatshme për tu angazhuar dhe zhvilluar profesionalisht.
Pozita e Punës: Teknike e Kontabilitetit
Aftësitë:
  • Diplomë Universiteti;
  • Teknik i kontabilitetit, SCAAK;
  • Përvojë e punës +2 vite në kontabilitet.
  • Njohja e programeve të kontabilitetit Expert/Prodata/QB;
  • Njohja e Microsoft Office
Detyrat e punës:
  • Regjistrimet e transaksioneve në program të kontabilitetit;
  • Llogaritja dhe deklarimi i tatimeve;
  • Përgatitja e raporteve financiare me afate të caktuara;
  • Komunikim i rregullt me biznese
Mënyra e aplikimit:
Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV në email: info@taxadv-ks.com

Kategoria Ekonomi, Financë, Kontabilitet
Skadon 04/04/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet