1
PREMIUM

Vende të lira pune (13)

Ruaj
Klea shpk
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS PUNE

Kompania Klea shpalle konkurs pune për:

  • Mjeshtër në fabrikë të Dritareve ( Sektori I PVC dhe Aluminit ) - 5
  • Puntorë në fabrikë të Dritareve ( Sektori I PVC dhe Aluminit ) - 5
  • Mjeshtër për perpunimin e xhamit ( Sektori I PVC dhe Aluminit ) - 3  

Kualifikimet e kerkuara:

  • Së paku shkollimi i mesëm i përfunduar
  • Aftësi të mira për punë në grup
  • Të ketë përvojë të punës së paku 2 vite
  • Të punojë me orar të rregulltë
  • Mjeshtër në fabrikë të Dritareve ( Sektori I PVC dhe Aluminit \ fabrikë të Dritareve ( Sektori \ PVC dhe Aluminit ) përpunimin e xhamit ( Sektori I PVC dhe Aluminit)

Mënyra Aplikimit:

Të gjithë të intersuarit mund të aplikojnë përmes butonit Apliko Këtu ose email: Klea.shpk@gmail.com

Kategoria Prodhim
Skadon 04/04/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Drenas
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet