1
PREMIUM PLUS

Menaxher/e të Degës (Shtime)

Ruaj
The Cambridge School
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

 

KONKURS

 

The Cambridge School, po kërkon një Menaxher/e të Degës dega Shtime për të bashkëpunuar me ekipin e tij të përkushtuar.

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Përgatitja dhe prezantimi i raporteve periodike për performancën dhe zhvillimin e degës.
  • Menaxhimi i stafit akademik dhe administrativ në degë.
  • Organizimi dhe mbikëqyrja e aktiviteteve
  • Sigurimi i mirëmbajtjes së marrëdhënieve me prindërit
  • Përmirësimi i proceseve administrative dhe akademike për të siguruar cilësi të lartë dhe efikasitet.

Kualifikimet dhe Aftësitë:

  • Aftësi të shkëlqyera organizative dhe menaxheriale.
  • Bachelor ose Master në ekonomi, arsim, menaxhim arsimor, apo fusha të ngjashme.
  • Përvojë pune në pozicione menaxheriale në fushën e arsimit është e dëshirueshme.
  • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe bashkëpunimi.
  • Njohuri të sistemeve dhe proceseve arsimore.

Mënyra e Aplikimit:

Kandidatët duhet të dërgojnë CV-në e tyre (bashkangjitur një foto) dhe dokumentet tjera relevante përmes butonit 'Apliko Këtu' ose në e-mail adresën hr@cambridge-ks.com

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Kategoria
Skadon 04/04/24 (Ka skaduar!)
Orari
Lokacioni Shtime
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet