1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Pozita e punës: VOZITËS I KAMIONIT ME CISTERNË (Kategoria C dhe E për Kosovë)

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV-të dhe kopjen e dokumentave të kerkuara në zyret e AL Petrol në Miradi e Poshtme, Fushë Kosovë dhe në email hr@alpetrol-ks.com

Vëmendje: Pagë e Volitshme

Dokumentat e nevojshme për aplikim:

  1. Patentë shoferin (Kategorinë C dhe CE - Valide)
  2. ADR (Valide)
  3. Certifikatën e mjekut (Valide)
  4. Pasaportën (Valide)
  5. Certifikatën CPC (E preferuar)
  6. Dokumentin qe nuk jeni nënhetime (Obligative)

NE SUBJEKT LETE SHENOHET POZITA PERTECILENAPLIKONI.

INFORMATA SHTESE PREJ ORES 08.00-16.00NE, TEL: +38349940014

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 04/04/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet