1
PREMIUM PLUS

Arkëtar/e (Gjilan, Lipjan, Prishtinë)

Ruaj
Kipper
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kipper hap konkurs pune për:

 • Arkëtar/e

Lokacioni:

 • Gilan
 • Lipjan
 • Prishtine

Kualifikimet:

 • Shkollim I mesem
 • Pervoje pune ne sektorin/poziten e kerkuar
 • Njohuri te punes me kompjuter
 • Aftesi te mira komunikative dhe organizative

Pergjegjesite:

 • Regjistrim I artikujve ne arke
 • Mirembajtja e arkes sipas politikave dhe procedurave te kompanise
 • Komunikim pozitiv dhe trajtim adekuat I klienteve
 • Renditja e artikujve ne rafte sipas procedurave te kompanise
 • Kujdesje per pasterine e shitores
 • Aftesi per pune ne ekip

Benefitet:

Paga mujore 390 euro + bonuse.

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 04/04/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet