1
PREMIUM

Kamarier/e, Shankist/e, Asistent/e në Kuzhinë, Pizzaman (M/F)

Ruaj
Pizza House
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Pizza House shpallë konkurs pune për pozitat në vijim: 

  • Pizzaman M/F
  • Asistent në Kuzhinë M/F
  • Shankist M/F
  • Kamarier M/F

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Të kenë aftësi të mira të bashkëpunimit.
  • Të kenë aftësi të mira të komunikimit.
  • Të jenë pozitivë gjatë orarit të punës.
Pozitat e lartecekura duhet të kenë përvojë pune së paku 1 vit. 
K&K brothers L.L.C (Pizza House) ofron kushte konkuruese të tregut, orar pune fleksibil, bonuse etj. 
Të interesuarit mund të aplikojnë përmes: 
Email: kkbrothers.pr@gmail.com
Si dhe në numrin 046/526-526 Viber/Whatsapp

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 04/04/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet