1
PREMIUM

Punonjës në Fabrikë, Asistente në Financa

Ruaj
Dorofix
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Fabrika e  prodhimit te llaqit , ngjyrave , fasadave  DOROFIX SHPK  me lokacion  -magjistralja Prishtine Peje  - Sllatinë

Nr kontaktues 044-502-691  , 048-502-691

Shpall konkurse per vende pune

PUNONJES NE FABRIKE – Vende  3

Pune me orar te plote

Kerkesat

 • Diplome e shkolles se mesme
 • Preferohet pervoje pune paraprale ne kete fushe
 • Aftesi te punoje ne menyre te pavarur dhe ne grup

Ju perfitoni :

 • Page kompetitive ne treg
 • Shujte ushqimore , pije
 • Pauza gjate dites
 • Ambient dhe kushte te mira pune me mundesi per avancim tutje .

ASISTENTE NE FINANCA/

 • Diplome Universitare preferohet ne drejtimin perkates , ( fakulteti ekononik
 • Student/ e ne fushen perkates
 • Nohuri bazike ne drejtimin perkates
 • Aftesi te punoje ne menyre te pavarur dhe ne grup , aftesi analitike , organizative

Ju perfitoni :

 • Page kompetitive ne treg
 • Shujte ushqimore , pije
 • Pauza gjate dites
 • Ambient dhe kushte komode  pune me mundesi per avancim tutje .

Dokumentet e kerkuara

CV  , dhe dokumente te tjera relavante

Menyra e aplikimit:

Te gjithe te interesuarit mund te aplikojne permes butonit "Apliko Ketu" ose ne email dorofix@yahoo.com

Kategoria Prodhim
Skadon 03/04/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet