1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Ejona hap konkurs për plotësimin e pozitave për:

Prishtinë & Pejë
  • 4 teknik të makinerisë
  • 4 teknik të elektroteknikës
  • 4 ndihmës teknik
  • 4 praktikanta me pagesë
  • 4 teknik të ashensorëve
  • 4 teknik të ngrohjes qëndrore dhe klimatizimit
Prishtinë
  • 2 kujdestarë nate
Pejë
  • puntor në AutoLarje
Na kontaktoni në: ejona@ejona.com
049/137-987

Kategoria Telekomunikim
Skadon 03/04/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë, Pejë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet