1

Kamarier/e (5), Mirëmbajtëse (2)

Ruaj
Kulla e Gjinajve
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kulla e Gjinajve Resort shpall konkurs pune në pozitat:

5 Kamarier/Kamariere

Kualifikimet:

  • Përvojë në fushën e gastronomisë,
  • Aftësi të shkëlqyeshme komunikimi dhe organizative,
  • Të jetë i/e gatshme për punë ekipore,
  • Të përshtatet orarit fleksibil të punës,
  • Të jetë i/e përgjegjshem dhe kujdeseshëm në punë,

2 Mirëmbajtëse

Kualifikimet:

  • Të jenë bashkëpunojnë me stafin,
  • Të kenë aftësi organizative. 
Lusim kandiatët/kandidatet te aplikojnë në:
kullaegjinajve@gmail.com
+38344132343
+38349132343 

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 01/04/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Gjilan
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet