1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Craft Corp hapë konkurs për 2 Dizajere të Modës për fabrikën e tekstilit.
Kërkojmë dizajnere të modës me përvojë pune së paku 2 vite, dhe përgaditje profesionale për modelimin e patronave dhe realizimin e fustanave.
  • Përvojë në modelimin e patroneve
  • Njohuri mbi llojet e materialeve
  • Njohuri të mirë të punës me makina,
  • Të jetë e shkathtë në sqarimin e fazave të qepjes dhe të bashkëpunojë në çdo moment me kolegët e punës. 
Lokacioni: FusheKosove
Paga 1200+shujta
Të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit "Apliko Këtu" apo në viber në numrin +38345246745
 

Kategoria Tekstil, Lëkurë, Industri Veshëmbathjeje
Skadon 02/04/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet