1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS

ReactJS Frontend 

Ne Innovative Solutions jemi duke kerkuar koleg te rinj te profileve te ndryshme.
Backend: .NET Core
Frontend: ReactJS

Angazhimi lidhet me projekte te reja qe ende nuk kan fillu, keshtu qe eshte mundesi e mire per ata qe deshirojn me sfidu veten.
Ofrojm ambient te mire punues, kontrate te rregullt pune (perfshire rrogen e 13), hybride, dhe me e rendesishmja ngritje profesionale qe vjen nga angazhimi ne projekte interesante ne tregun Europian (Aerospace & Defence, Fintech, Education, Science, Parental Control, Green Energy, Tailormade ERP etj).

ReactJs Job Description

Responsibilities:

 • Reviewing application requirements and interface designs.
 • Writing applications using TypeScript on ReactJS & NextJS Framework
 • Developing and implementing highly responsive user interface components using react concepts.
 • Identifying web-based user interactions.
 • Troubleshooting interface software and debugging application codes.
 • Developing and implementing front-end architecture to support user interface concepts.
 • Monitoring and improving front-end performance.

Requirements:

 • At least 1 year of experience working with ReactJs
 • In-depth knowledge of Javascript, TypeScript, CSS, HTML, and front-end languages.
 • Knowledge of REACT tools including React.js, Zustand, React Query, MUI etc..
 • Knowledge of object-oriented principles, design patterns, and software designing and architecture best practices
 • Knowledge of React Native is a plus.

Send your CV through the button 'Apliko Këtu' or by email: jobs@innosolutions.io

Kategoria Teknologji e Informacionit
Skadon 30/03/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet