1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania ATRIUM LLC me adrese ne Magjistralja Prishtine -Ferizaj (Rrethi QMIS) është në kërkim të njerëzve të ri, entuziastë dhe të motivuar për të punuar në pozitat:

 • SHITËS AMBULANTIV (2 Pozita)

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË E POZITËS - SHITES AMBULLANTIV

 • Arritja e objektivave të përcaktuara,
 • Vizita te rregullta të klientëve
 • Prezantimi i produkteve të kompanisë,
 • Përgjegjës për plotësimin e qëllimeve të përcaktuara dhe zhvillimin e marrëdhënieve  me klientë,
 • Detyrat e përcaktuara nga mbikqyrësi.

KUALIFIKIMI DHE PERVOJA E KËRKUAR:

 • Përgatitja minimum shkolla e mesme
 • Aftësi komunikuese me klientë
 • Efikas në punë ekipore
 • Aftësi për punë nën presion
 • Aftësi të mira negocimi dhe bashkëpunimi,
 • Patente Shoferi - Kategoria "B"

Për të aplikuar, ju lutemi dërgoni  CV-në në emailin: info@atrium-ks.com ose personalisht në zyrat e kompanisë në adresën e lartëcekur.

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 29/03/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet