1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Praktikant/e në Njësine e Logjistikës

Apliko Tani

IPKO është një nga organizatat më të suksesshme në Kosovë dhe gjithnjë në rritje. Ne e kemi arritur suksesin përmes profesionalizmit, kreativitetit dhe punës ekipore. Ne jemi vazhdimisht në kërkim të personave të talentuar që të na bashkohen në punën tonë. Kësaj radhe, shpallim konkurs për:

Praktikant/e në Njësine e Logjistikës
Kush jemi ne?

TË RINJ

 • 71% e stafit është në grupmoshën 21-40 vjeç;

TË AFTË DHE TË ETUR PËR TË MËSUAR

 • 50% e punonjësve kanë marrë trajnime dhe certifikime të jashtme çdo vit; 

PROMOVIMI DHE ZHVILLIMI

 • 89% e drejtuesve të njësive janë punësuar duke u promovuar nga brenda kompanisë;

BESNIK DHE TË LIDHUR

 • Më shumë se 60% e stafit është në IPKO për 10+ vite; Indeksi i anketës tregon se ne kemi punonjës të aftë dhe të fuqizuar për të kryer punën e tyre. Vlerësimet tregojnë angazhimin e punonjësve të lartë mbi mesataren; punonjësve të lartë mbi mesataren;

Çka ofrojmë ne?

 • Strategji efektive e trajnimit dhe zhvillimit për të gjithë punonjësit;
 • Lidhje më të forta në ekipet tona përmes aktiviteteve tona të ndërtimit të ekipit;
 • Programi i mirëqenies së punonjësve; 
 • Ne ndihmojmë në ngritjen e moralit të punonjësve përmes formave të ndryshme                            të shpërblimeve;
 • Mundësia për të lënë orarin e punës më herët të premten;
 • Përfitimet Mobile (MIN në IPKO, MIN për operatorët tjerë, SMS për të gjithë operatorët, Internet Mobile për Kosovën, Internet Mobile sipas rajonit, Shuma shtesë e kredisë);

Çfarë presim nga ju?
I raporton Menaxherit të Ekipit dhe do t’i ketë këto detyra dhe përgjegjësi:

 • Sortimi i pajisjeve (CPE) qe kthehen nga dyqanet dhe nga kontraktoret;
 • Sortimi i aksesoreve per pajisjet (CPE) qe kthehen nga dyqanet dhe nga kontraktoret;
 • Numrimi dhe regjistrimi i pajisjeve dhe aksesoreve (CPE);
 • Pastrimi dhe polirimi i pajisjeve te cilat e kane kalu testiimin;
 • Kryen te gjitha detyrat e tjera qe percaktohen nga menaxheri ne kuader te fushes se pergjegjesise.

Çka ju nevojitet?

 • Student/e në Fushën e Teknike, Mekanike, apo ngjashëm;
 • Praktikë ose eksperiencë pune në fusha të ngjashme.
 • Aftësi të mira komunikimi;
 • Aftësi të mira të koordinimit dhe të organizimit.
 • Aftësi në punë ekipore.
 • Aftësi për të punuar nën presion të vazhdueshëm;

Kandidati/ja i/e suksesshëm/me do t’i bashkëngjitet një ekipi miqësor dhe profesional, ku do të zgjerojë dijen dhe do zhvillohet bashkë me kompaninë.

Vendi i punës: Prishtinë, IPKO Zonë Industriale
Afati i fundit për aplikim: 10.03.2024

Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 10/03/24 (Ka skaduar!)
Orari Intern
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet