Geokos A&A

Praktikant i Inxhinierisë së Ndërtimit / Gjeoteknikës

	 	 

NJOFTIM PËR VEND PUNE

Pozita: Praktikant i Inxhinierisë së Ndërtimit / Gjeoteknikës

Geokos A&A është kompani private, e specializuar në inxhinieri gjeoteknike dhe gjeologji. Puna jonë përfshin hulumtime fushore, shpime me karakter gjeologjik, testime laboratorike, dhe konsulenë dhe projektim gjeoteknik. Geokos A&A operon në Kosovë, Shqipëri, dhe rajon. 

Geokos A&A është në kërkim të një studenti (studente) praktikant që do të përfshihet në testimet laboratorike.

Kualifikimet përfshijnë:

 • Student I vitit 4, ose student I sapo diplomuar
 • Njohuri bazike të koncepteve të materialeve te ndertimit, vecanerisht gjeoteknikes

Përshkrimi i punës

 • Të asistojë me:
  • Marrjen e mostrave
  • Organizimin e punes laboratorike
  • Mirembajtjen e paisjeve
  • Testimet laboratorike
  • Përgatitjen e raporteve ditore

Aplikantët luten të na dërgojnë CV, leter motivimi, dhe të përfshijnë edhe lëndët të cilat i kanë kaluar.

CV-të të dërgohen në emailin: info@geokos-aa.com

TAGS: GeokosPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1968
Kategoria Ndërtimtari
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC