1

Zyrtar/e për Shërbime Studentore

Ruaj
Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit
Follow
(LEXO MË SHUMË PËR KËTË KOMPANI)
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

https://konkursi.rks-gov.net/jobs?servant=2&status=2

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet