1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

AIDA N.T.P shpallë konkurs pune në këtë pozitë :

 • 1 Shofer Kamioni (Kategoria C) 
 • 1 Shofer Kamionete (Kategoria B) 
 • 3 Punëtor në Depo të materialit ndërtimor 

Detyrat dhe përgjegjësitë për Shofer:

 • Fletëngarkesa e mallit;
 • Liferimi i mallit në pikat e paracaktuara

Kualifikimet e kërkuara:

 • Aftësi komunikuese.
 • Efikasitet në punë ekipore.
 • Patent shoferi kategoria C (E obligueshme).

Detyrat dhe përgjegjësitë për Punëtor në Depo:

 • Të kenë të kryer shkollën e mesme.
 • Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur apo në grup.
 • Preferohet të ketë përvojë pune në pozitën përkatëse.

Vendi: Bresje, Fushë Kosovë

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke kontaktuar në numrin 044/849-570.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë do të kontaktohen për intervistë.

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 23/03/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet