1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Beta Group sh.p.k shpall konkurs për pozitën:

Pirunist – Lipjan

Detyra dhe Përgjegjësitë:

  • Përgatitja e mallrave në bazë të porosive të lëshuara;
  • Shkarkimin dhe ngarkimin e mallrave sipas natyrës së mallit;
  • Përdorimi i mjetëve të punës me kujdes sipas udhëzimeve teknike dhe sigurisë në depo;
  • Bënë organizimin, kontrollimin dhe numrimin e mallrave në depo.
  • Kandidatët duhët të kenë të përfunduar shkollën e mesme.
  • Të ketë aftësi të mira të komunikimit;
  • Të ketë përvojë pune 1-3 vjet në depo;
  • Te jetë fleksibil dhe i përshtatshem për të punuar në orare të ndryshueshme;

Si të Aplikoni  

Beta Group është një punëdhënës i mundësive të barabarta. Të gjithë aplikantët dhe punonjësit e kualifikuar do të marrin konsideratë për punësim.

Të interesuarit të dërgojnë CV e tyre përmes e-mailit: apliko@beta-ks.com Afati i aplikimit është deri me datën 22 Mars 2024 ora 17:00.

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 22/03/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Lipjan
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet