1
PREMIUM

Montues të Reklamave (2)

Ruaj
City Design
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

City Design është në kërkim të kandidatëve për plotësimin e pozitës:

  • Montues i Reklamave (2)

Pozicioni do të përfshijë:

  • Përpunimin dhe montimin e reklamave 2D/3D të jashtme dhe mbrendshme ndriquese
  • Sigurimin që reklamat të jenë të vendosura në mënyrë të sigurt dhe të përshtatshme për ambientin.
  • Bashkëpunimin me ekipin për të siguruar që të gjitha reklamat të jenë të instaluar me sukses

Përvoja e punës është obligative

Cfarë ofrojmë ne:

  • Shujtë ditore
  • Transport i organizuar nga rrethi Emshir

Lokacioni: Llapnastellë, Cagllavicë

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes numrit të telefonit +383 (0) 44 219 702 ose emailit job@citydesign-ks.com

Kategoria Marketing, Reklamim & PR
Skadon 08/04/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet