1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

SHPALLJE PËR PUNËSIM

Kompania Alfa.i shpk është në kërkim të një recepsioniste të përgjegjshme dhe miqësore për pritjen e vizitorëve dhe për të siguruar funksionimin e përditshëm të zyrës sonë. 

Pozita: Recepsioniste

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Pranimi dhe drejtimi i vizitorëve me një sjellje miqësore dhe profesionale,
  • Përgjigjja e thirrjeve telefonike dhe drejtimi i tyre tek personat e pershtatshëm,
  • Administrimi i postës dhe dërgimi i mesazheve tek personeli i përshtatshëm,
  • Menaxhimi i rezervimeve dhe koordinimi i mbledhjeve.

Kërkesat e punës:

 

  • Përvojë e mëparshme në rolin e recepsionistes është një përparësi,
  • Aftësi të shkelqyera komunikimi dhe sjellje miqësore,
  • Njohuri të mira të përdorimit të programeve kompjuterike(p.sh., Microsoft Office)

 

 

Ofrohet:

 

  • Pagë konkuruese bazuar në përvojen e aplikantit,
  • Orar fleksibil pune dhe ambiente të këndshme në punë,
  • Mundësi për zhvillim dhe avansim në karrierë.

 

 

Si të aplikoni:

Ju lutem të dërgoni CV-në tuaj në adresën administrata@alfa-i.com deri më datë 20.03.2024. Tek subjekti i email-it duhet të përmbajë ‘Aplikim për Recepsioniste – Emri dhe Mbiemri’

Faleminderit për interesimin tuaj për të punuar në Kompanine Alfa.i shpk.
Ne presim me padurim aplikacionet tuaja!

Kategoria Ndërtimtari & Patundshmëri
Skadon 20/03/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet