1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Duke ju falenderuar të gjithë ekipit, bashkëpunetorëve dhe klienteve, Keranova po vazhdon zgjerimin dhe plotësimin e vendeve të punës.

- Apliko tani në pozitat Shitëse dhe Depoist duke dërguar CV-në përmes butonit 'Apliko Këtu' ose në email: puno@keranova-ks.com

  • SHITËSE

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Ofrimi i një shërbimi cilësor, profesional dhe të kënaqshëm te klientët;
  • Të bëj prezantimin e produkteve tek klientët e showroomit;
  • Ndjek procedurat e shitjes që në momentin e ardhjes së klientit;
  • Informon klientët për koleksionet e reja dhe përshtat nevojat e klientit sipas koleksioneve.
  • Mbanë përgjegjësi për mallin që ka në showroom.

 


DEPOIST

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Pranimi dhe kontrolli i produkteve dhe mallrave ne depo
  • organizimi dhe vendosja e produkteve ne menyre te rregullt ne depo
  • Monitorimi dhe menaxhimi i stokut në mënyrë të vazhdueshme.
  • Përvojë pune në fushën e logjistikës.

 

Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 19/03/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet