1
PREMIUM

Shofer Kamioni (Kategoria C), Depoist, Punëtor në Depo

Ruaj
Babija Commerc
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Babija Commerc sh.p.k shpall konkurs pune në këtë pozitë :

  • Pozita: Shofer (Vozitës) / Kategoria C1/C

Vendi: Fushë Kosovë

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Fletëngarkesa e mallit;
  • Liferimi i mallit në pikat e paracaktuara

Kualifikimet e kërkuara:

  • Aftësi komunikuese
  • Efikasitet në punë ekipore
  • Patent shoferi kategoria C1 C (e obligueshme )

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV, në e-mail adresën elektronike: 

babijacommerc@hotmail.com

Vetëm kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë do të kontaktohen për intervistë.

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 21/03/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet