1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Migros Group SH.P.K. është kompani lidere që bën distribuimin e brendeve më të njohura
botërore. Bashkëpunimi me brendet që përfaqësojmë ka dëshmuar qasjen tonë të suksesshme
në tregun kosovar dhe më gjerë. Me zgjerimin e kompanisë, po rritet edhe ekipa jonë komerciale
dhe dëshirojmë që të na bashkangjiten në rrugëtimin tonë persona dinamik, ambicioz dhe inovator.
Shpallim konkurs për:

  • VOZITËS kat.B (Essence&Catrice)

Përgjegjësitë:

  • Transportimi dhe shpërndarja e produkteve dedikuar tregut;
  • Menaxhimi i faturave që lidhen me dërgesat;
  • Kontrollimi i inventarit të dorëzuar dhe verifikimi i kthimeve;
  • Palimi dhe mirëmbajtja e produkteve në raft;

Kualifikimet:

  • Të kenë të kryer shkollën e mesme;
  • Të ketë aftësi të organizimit, planifikimit dhe zgjidhjes së problemeve;
  • Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur apo në group;
  • Gatishmëri për punë nën kushte presioni dhe punë me orar fleksibil;
  • Preferohet të ketë përvojë pune në pozitën përkatëse;

Procedura e Aplikimit:
Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV dhe dokumentet e tjera përcjellëse në e-mail adresën: hr@migrosgroup.com.
Tek subjekti te CEKET POZITA për të cilën aplikoni, në të kundërtën aplikacionet ku nuk është cekur pozita
janë të pavlefshme. Konkursi mbetet i hapur 30 ditë nga data e publikimit.
Migros Group
Zona industriale 4, 12000
Prishtinë, Kosovë

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 19/03/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet