1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Titulli: Teknik makinerie
Grupi/Departamenti: Ekipi i Prodhimit
Raportet: COO
Lloji i punësimit: Pozicioni i përhershëm
Shkalla e punësimit: 100%
Orari i punës: 07:00 – 16:00

Përshkrimi i përgjithshëm i pozicionit dhe qëllimit:

  • Krijimi dhe fillimi i prodhimit të injektimit të injeksioneve plastike
  • Për të siguruar në mënyrë aktive prodhimin dhe dërgesat për klientët
  • Riparimi dhe zgjidhja e dështimeve të makinerisë dhe kalapve
  •  Mbështetja e operatorëve dhe operatorëve të makinerive në zgjidhjen e problemeve
  • Puna për përmirësimet dhe dokumentacionin
  • Si dhe detyra të tjera në prodhim

Edukimi dhe përvoja e dëshiruar për rolin:

  • Përvojë nga puna në kompani inxhinierike është një përparësi.  
  • Përvojë në një mjedis prodhimi është një përparësi.

Aftësitë gjuhësore:

  • Shqipja në të folur dhe në shkrim
  • Anglishtja është një plus

Rreth kompanisë:

Sundplast është një kompani suedeze e specializuar në prodhimin e pjesëve plastike me cilësi të lartë dhe teknologjikisht të avancuara. Sot, ka tre fusha të ndryshme biznesi, dy prej të cilave kanë portofolin e tyre të produkteve. Kompania kujdeset për një sërë fushash, të tilla si industria e kujdesit shëndetësor dhe e prodhimit të Evropës. Sundplast filloi me modelimin e injeksioneve në vitet 1970 dhe sot ofron zgjidhje të plota nga ideja në produktin e përfunduar. Sundplast në Kosovë është vend i ri me struktura dhe zyra të reja prodhimi.
Dërgoni CV-të tuaja përmes butonit 'Apliko Këtu' ose në këtë email: valdet.shehu@sundplast.com

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Kategoria Prodhim
Skadon 19/03/24 (15 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet