1
PREMIUM PLUS
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

SHPALLJE PER VEND TE PUNES

SOL-K SHPK - Prishtine, anetare e SOL Group, deshiron te zgjeroje ekipin e saj aktual. Prandaj, eshte ne kerkim te individeve dinamike, te forte dhe te kualifikuar per te plotesuar pozicionin e detajuar me poshte:

Operator i bombolave (Mbushes)

Pergjegjesite:

 • Pranimi, mbushja dhe dorezimi i bombolave
 • Kontrollimi / inspektimi i bombolave dhe produktit final
 • Menagjimi i depos

Kerkesat

 • Shkolla e mesme, kualifikim teknik.
 • Kulture e mire pune, mentalitet ekipor, aftesi nderpersonale.
 • Certifikata per operim me pirunar/pervoja do te konsiderohet perparesi

Lokacioni:

 • Prishtine-Shkup kilometri i 13, Livaxhe, Gracanice

SOL - K ofron pako pagese atraktive, trajnim dhe zhvillim te vazhdueshem.

Kandidatet qe plotesojne kualifikimet e lartpermendura luten me dashamiresi ti dergoni CV-te e tyre, mundesisht ne Gjuhen Angleze permes butonit "Apliko Ketu" ose ne email adresen z.simnica@sol.it duke shenuar titullin e pozites se punes jo me vone se data 31 Mars. Pozita e punes do te jete e hapur deri ne plotesim. Vetem kandidatet e perzgjedhur do te kontaktohen


JOB ANOUNCEMENT

SOL-K SHPK - Prishtine, a member of SOL Group, wants to enlarge its current team. Therefore, is looking for dynamic, strong and qualified individuals to fill the position detailed below:

Cylinder Operator (Filler)

Responsibilities:

 • Receiving, filling and delivery of cylinders
 • Control / check of cylinders and final product
 • Warehouse management

Requirements

 • Secondary School education, technical background.
 • Good working culture, team mentality, interpersonal skills.
 • Forklift certificate/experience will be considered a plus

Location:

 • Prishtina - Skopje I 13, Livagje - Gracanice

SOL - K offers an attractive remuneration package, continuous training & development.

Candidates who meet the above qualifications are kindly asked to mail their CVs preferably on English through the button "Apliko Ketu" or at z.simnica@sol.it indicating the title of the position no later than March 31. The position will be open until fulfillment. Only selected candidates will be contacted

Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 17/03/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet