Hotel AFA

Pjatalarëse

	 	 

Ne jemi duke kërkuar një pjatalarëse për t'u bashkuar me stafin tonë të kuzhinës dhe për të ruajtur pastërtinë.

Përgjegjësitë e pjatalarëse përfshijnë mbledhjen e enëve dhe veglave të përdorura, ngarkimin e makinave larëse dhe vendosjen e artikujve të larë në mënyrë të përshtatshme. Nëse doni të nisni karrierën tuaj në industrinë e restoranteve dhe të jeni pjesë e operacioneve pas skenave, ne do të donim t'ju takojmë.

Rroga minimale neto: 250 euro, përfshirë edhe ushqimin

Përgjegjësitë

 • Mbledhje e enëve të gatimit nga zonat e kuzhinës
 • Ngarkimi dhe shkarkimi tek makina për larjen e enëve
 • Larja e artikujve të veçantë me dorë (p.sh. bordet e prerjes së drurit, enët e mëdha dhe porcelani qe është delikat)
 • Vendosja e stacioneve të punës para fillimit të përgatitjes së vakteve
 • Sigurohuni që gjithmonë ka enë, gota dhe vegla të pastra
 • Ruajtja e materialeve për pastrim dhe vendosja e porosive kur është e nevojshme
 • Të mbahet pastertia në kuzhinë dhe larja e dyshemes së kuzhinës

Kërkesat

 • Aftësia për të ndjekur udhëzimet dhe për të ndihmuar me detyra të ndryshme, sipas nevojës
 • Aftësitë të menaxhimit të kohës
 • Disponueshmëria për të punuar në ndërrime
 • Diploma e shkollës së mesme
 • Përvojë pune si pjatalarëse kanë përparësi

Të gjithë kandidatët dhe kanditatet që permbushin kriteret e kërkuara luten të dergojnë
CV-të e tyre në emailin: hr.hotelafa@gmail.com deri më datë 05 Gusht 2019, në
SUBJEKT të ceket pozita për të cilën aplikoni.

TAGS: Hotel AFA, PrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 664
Kategoria Hoteleri
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC