1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

ITD Prishtine shpk është në kërkim të një: 

 • Produkt Menaxheri

Produkt Menaxher eshte punonjesi qe menaxhon nje gamë produktesh, per te cilat njeh specifikimet e tyre teknike, konfigurimet standarde dhe opsionet shtesë, limitet dhe mundësitë për upgrade, njeh konfiguratorët dhe kryen konfigurime speciale, kryen porosine tek furnitoret dhe kujdeset deri ne shitjen e tyre, duke zbatuar rregullat e kompanise.

Kërkesa për kandidatet:

 • Diplome universitare ne degen Informatike Ekonomike, Administrim Biznesi etj
 • Te pakten 2 vjet experience ne pozicione pune analoge ne kompani private
 • Njohuri te mira mbi produktet IT
 • Njohje shume e mire e gjuhes angleze (e detyrueshme)
 • Aftesi shume te mira komunikuese dhe negociuese
 • Aftesi shume te mira analitike.

Detyra dhe pergjegjesi:

 • Njeh mire gamen e produkteve qe mbulon dhe specifikimet e tyre.
 • Kryen porosite per produkte tek furnitoret.
 • Ndjek statusin e porosise ne sistemin e furnitorit perkates.
 • Njeh permbajtjen e kontratave te shitjes me furnitoret e produkteve qe mbulon.
 • Ndjek ne menyre aktive shitjen e produkteve ne te gjitha kanalet e shitjes te kompanise.
 • Negocion me firmat korresponduese (furnitore) mbi cmime speciale, cmime promocion, etj.

Kushtet e ofruara nga kompania:

 • Orari i punës: e Hënë – e Premte (40 orë në javë)
 • Pagë konkurruese në treg.
 • Mundësi për zhvillim profesional.
 • 20 ditë pushim vjetor në vit dhe të gjitha lejet tjera sipas ligjit të punës.
 • Sigurim shëndetësor. 
 • Transport të organizuar për punonjësit: Prishtinë-Kompani. 

Për të aplikuar ju lutem dërgoni CV-në dhe dokumentet  tjera që vërtetojnë kualifikimet tuaja ne adresë e-mail: humanresources@itd-ks.com. 

Ju lutem e specifikoni pozitën për të cilën aplikoni në subjekt! 

Afati i aplikimit: 30 ditë nga shpallja e konkursit

Të dhënat që do të paraqitni nëpërmjet aplikimit tuaj do të ruhen dhe përpunohen vetëm për qëllime rekrutimi, në mbështetje të legjislacionit në fuqi për Mbrojtjen e të Dhënave Personale.

Kategoria Menaxhment
Skadon 12/03/24 (8 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet