1
PREMIUM

Shankist, Skarist, Kamarier/e, Enëlarës/e

Ruaj
Grill House SHABAN
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Grill House SHABAN shpallë konkurs për :
 • Shankist 
 • Skarist
 • Kamarier / Kamariere
 • Enëlarës / Enëlarëse

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Mirëpret dhe përshëndetë mysafirët;
 • Informon mysafirët mbi shërbimet e Restaurantit;
 • Bashkëpunon me stafin duke përfshirë edhe mirëmbajtjen;
 • Monitoron vizitorët në Restaurant;
 • Zbaton rregullat dhe politikat e Restaurantit;
 • Të njohë tërësisht artikujt e menysë.

Kriteret:

 • Vëmendje në detaje dhe saktësi;
 • Pamje dhe qëndrim profesional;
 • Eksperiencë në komunikim me mysafirë / klientë, mundësisht në një mjedis mikpritës;
 • Aftësi në punë ekipore.

Mënyra e aplikimit: 
Të interesuarit le të kontaktojnë në numrin e telefonit:
044-876-896

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 12/03/24 (8 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet